Προβλήματα και στην ιδιωτική τηλεκπαίδευση στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Πολλα τα προβλήματα κατά την πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης και σύμφωνα με αναφορές που φτάνουν στην εφημερίδα, δεν περιορίστηκαν στο δημόσιο τομέα αλλά επηρέασαν και τον ιδιωτικό.

Χαρακτηριστική είναι και η εξής αναφορά για το τι συνέβη σε φροντιστήρια των Χανίων:

Ονομάζομαι Νίκος Γεωργαντώνης, είμαι Πληροφορικός Μέσης Εκπαίδευσης σε ιδιωτικά Φροντιστήρια των Χανίων.

"Sponsored links"

Θα ήθελα να ενημερώσω την εφημερίδα σας για το εξής:

Σήμερα ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση, αλλά δυστυχώς υπήρχαν προβλήματα και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ρούτερ αποσυνδέονταν τακτικά, και χανόταν το σήμα στα κινητά τηλέφωνα από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει μάθημα ούτε ενεργοποιώντας το hotspot απ’ το κινητό τηλέφωνο.

Έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα βλαβών της cosmote αυτόματος τηλεφωνητής ενημέρωνε αόριστα ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα…

Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και άλλοι συνάδελφοι της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ήθελα να ενημερώσω διότι τα προβλήματα δεν αφορούσαν μόνο τους server της webex όπως θέλει να παρουσιάζει η κυβέρνηση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις