Προεκλογική δραστηριότητα υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σειρά συναντήσεων   με τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα καθώς και με τους εργαζόμενους στον Δήμο Χανίων είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Δημαρχείο της πόλης. Ο κ. Σταθάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να ανταλλάξει απόψεις γύρω από θέματα που τους απασχολούν.  Κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον κ. Βάμβουκα  αναφέρθηκε  μεταξύ άλλων στο θέμα    της ΔΕΔΙΣΑ  όπου επισήμανε ότι η επιχείρηση έχει ήδη περάσει  στο ΦΕΚ ως ο ένας από τους δυο ΦΟΔΣΑ της Κρήτης.

Επίσκεψη στα γραφεία του ΟΑΚ, στην Αγιά,  πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο   Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης  μαζί με τους συνυποψήφιους του βουλευτές  Μιχάλη Χαιρετάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού για την πορεία των εκτελούμενων έργων καθώς και ζητήματα που αφορούν την στελέχωση και την λειτουργία του ΟΑΚ.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Χανίων , όπου ακολούθησε συζήτηση με το προσωπικό γύρω από θέματα αρμοδιότητας της Υπηρεσίας  και  σχετίζονται με τα προβλήματα που απασχολούν τους αγροτικό  και κτηνοτροφικό κόσμο  των  Χανίων.

"Sponsored links"

Σήμερα το απόγευμα της  Δευτέρας  24-6-2019, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης , θα πραγματοποιήσουν  περιοδεία με  επισκέψεις στην περιοχή του  Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στα χωριά Αρμένοι, Στύλος ,Νιό Χωρίο και  Καλύβες όπου και θα ακολουθήσει  κεντρική εκδήλωση  στις 20:00,  με ομιλίες, στην αίθουσα του  Παλιού  Δημαρχείου  Καλυβών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις