Προκλητική δήλωση Ερντογάν για τη Σύνοδο Κορυφής: «Κενές απειλές και εκβιασμοί στην Ανατολική Μεσόγειο»

Κανένα σχόλιο

Με μια ολιγόλογη δήλωση σχολίασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., στις οποίες δεν υπήρχαν κυρώσεις κατά της χώρας του.

Ο Ερντογάν αρκέστηκε να πει ότι «εκείνοι που εξαπέλυαν κενές απειλές και εκβιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν τους τις εκκλήσεις μας για διάλογο».

Νωρίτερα, το ΥΠΕΞ της Τουρκίας είχε φροντίσει να ρίξει λάδι στη φωτιά, καθώς είχε επισημάνει ότι «αν και οι αποφάσεις για τη χώρα μας που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση της Ειδικής Διάσκεψης Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιέχουν ορισμένα θετικά στοιχεία, πολλά πράγματα απέχουν από την αλήθεια. Στο κείμενο, από τη μια πλευρά, ορισμένες χώρες της ΕΕ προσπαθούν να βελτιώσουν τις σχέσεις με την Τουρκία, από την άλλη πλευρά, είναι παράδειγμα του πώς οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση “έγιναν όμηρος” Ελλάδας και Κύπρου».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις