Προς αποκατάσταση της λιμνοδεξαμενής Χρυσοσκαλίτισσας για την αντιμετώπιση του τεράστιο προβλήματος έλλειψης νερού

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου στην προσπάθεια επίλυσης του τεράστιου προβλήματος έλλειψης νερού στην τοπική κοινότητα Βάθης και στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισας ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης περιβαλλοντικών όρων του έργου αποκατάστασης λιμνοδεξαμενής χρυσοσκαλίτισας.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης με τους συναρμόδιες υπηρεσίες (Περιφέρεια Κρήτης και Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης) οι οποίες άμεσα θα ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθούν οι ενέργειες σε τοπικό επίπεδο ώστε να μην υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία από το αρμόδιο υπουργείο ώστε να προχωρήσει η χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις