Προς λουκέτο το Κοινωνικό Ιατρείο στο Ηράκλειο;

Κανένα σχόλιο

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, καλεί τα μέλη της και τους εθελοντές το Διοικητικό Συμβούλιο του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο» την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, καθώς κινδυνεύει με διακοπή λειτουργίας, εξαιτίας της έλλειψης στέγης του ιατρείου ενώ θα πραγματοποιηθεί και απολογισμός του έργου του Δικτύου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στον χώρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Κριτοβουλίδου 19).

Όπως αναφέρει το ΔΣ του Δικτύου, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων, όπως η διακοπή λειτουργίας του ιατρείου εξαιτίας της έλλειψης στέγης, η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως αναγκαία.

"Sponsored links"

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Απολογισμός έργου ΚΙΦΑ Ηρακλείου και προοπτικές αναγκών της πόλης του Ηρακλείου για εθελοντικές υπηρεσίες Υγείας
  2. Συζήτηση για αναζήτηση νέας στέγης ΚΙΦΑ Ηρακλείου
  3. Διαχείριση οικονομικών πόρων ΚΙΦΑ Ηρακλείου

Σε περίπτωση αδυναμίας περαιτέρω λειτουργίας του Δικτύου, ενεργοποίηση καταστατικά συντεταγμένης διαδικασίας, λύσης του σωματείου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις