Προς «πλασματική» πτώχευση τα ΕΛΤΑ: Εκατοντάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους επειδή το Δημόσιο δεν πληρώνει χρέη 250 εκ. ευρώ

Κανένα σχόλιο

Στον «αέρα» βρίσκονται εκατοντάδες εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής «ασφυξίας» από τις συσσωρευμένες οφειλές φορέων του Δημοσίου, ύψους πολλών εκατομμυρίων.

Πάνω από 2.036 εργαζόμενους κρέμεται η «δαμόκλειος σπάθη» της απόλυσης, σύμφωνα με σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας για να αποφύγει την κατάρρευση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, Γιώργο Βασιλόπουλο, η «ασφυξία» είναι πλασματική καθώς το ίδιο το κράτος δεν πληρώνει τη δημόσια επιχείρηση, καθώς τα χρέη του αγγίζουν τα 250 εκατ. ευρώ.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Βασιλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις