Προσαγωγή ενός ατόμου για την πυρκαγιά στο Πολεμικό Μουσείο

Κανένα σχόλιο

Ένα άτομο έχει προσαχθεί και ερευνάται η συμμετοχή του στη φωτιά στο Πολεμικό Μουσείο. Αυτό είπε ο Διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων στα Χανιά, Πύραρχος Δημοσθένης Μπαντουράκης.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβεστικά οχήματα, 4 βοηθητικά καθώς και ένα βραχιονοφόρο όχημα με 35 πυροσβέστες.

Επίσης συνέδραμε όχημα του Δήμου Χανίων και όχημα του Ναύσταθμου Κρήτης ενώ στο σημείο βρισκόταν και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού.

"Sponsored links"

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε τα ξημερώματα με δυνάμεις πάντως να παραμένουν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στα Χανιά Πύραρχο Δημοσθένη Μπουντουράκη για την ώρα έχει υπάρξει μια προσαγωγή ενός ατόμου που ερευνάται αν έχει σχέση με το συμβάν και παράλληλα εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις.

Σε ότι αφορά τις προσπάθειες κατάσβεσης, χθες στο σημείο επιχείρησαν όπως είπε ο κ. Μπουντουράκης συνολικά 11 πυροσβεστικά οχήματα  και τέσσερα βοηθητικά και ένα βραχιονοφόρο όχημα με 35 πυροσβέστες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις