20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Προφασίστηκε το “σοκ” και αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που εγκατέλειψε σοβαρά τραυματία 25χρονο μοτοσικλετιστή – Μεθοδευμένες οι κινήσεις του για να γλιτώσει το αυτόφωρο, λέει ο πατέρας

Ημερομηνία:

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης “Corvette”, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και παραδέχτηκε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη “Corvette”, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας στον ANT1, ο πατέρας του άτυχου 25χρονου επισήμανε ότι ο οδηγός της Corvette άφησε τον γιο του ζωντανό στην άσφαλτο και έφυγε.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εξολοθρευτής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρανίκας, τονίζοντας ότι οι κινήσεις του οδηγού δεν ήταν αποτέλεσμα του σοκ που είχε υποστεί όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης του δυστυχήματος, αλλά ήταν μεθοδευμένες και σχεδιασμένες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε ώστε να γλυτώσει το αυτόφωρο.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της οικογένειας του Γιώργου Καρανίκα.

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δουλεύαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» ανέφερε ο πονεμένος πατέρας.

Ο κ. Καρανίκας, βιοπαλαιστής και ο ίδιος έχει γνωρίσει για τα καλά τη σκληράδα της ζωής γνωρίζοντας πως και τα ατυχήματα είναι μέρος της, εκείνο όμως που δεν αντέχει και δεν συγχωρεί είναι η απανθρωπιά ορισμένων ανθρώπων όπως και του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που αφαίρεσε την ζωή στο γιο του.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατον να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτος ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί. Γιατί εγώ πιστευώ ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό… Έτσι πιστευώ. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν… Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτος ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί» είπε ταραγμένος.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...