Προχωρούν άμεσα οι σχεδιασμοί για τη νέα Γέφυρα του Κερίτη – Τι ειπώθηκε σε συνάντης του Δήμαρχου Πλατανιά με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης κατά την επίσκεψη του την Πέμπτη 14-11-2019 στο Υπουργείο Υποδομών, σε συνέχεια της ευρείας σύσκεψης που είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα για την κατασκευή της νέας γέφυρας του Κερίτη στην περιοχή Αλικιανός, καθώς και της αναστήλωσης της πεσμένης ιστορικής γέφυρας, έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα τις παρακάτω διαβεβαιώσεις:

  • Την επόμενη εβδομάδα θα διασφαλιστεί η έγκριση διάθεσης πίστωσης από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς όπως ανέφερε δεν είχε εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση, από την απόφαση του Υπουργού τον Μάιο του 2019.
  • Το Υπουργείο Υποδομών θα προβεί άμεσα στο σχέδιο της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης, που θα αποσταλεί στους εμπλεκόμενους φορείς.
  • Το Υπουργείο Υποδομών θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις πρόδρομες ενέργειες που απαιτούνται για τέτοιου είδους έργα.

Προηγουμένως ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε επικοινωνήσει με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, εκθέτοντας του τα σοβαρά προβλήματα από τις αλλεπάλληλες θεομηνίες που έπληξαν το Δήμο. Ο Υπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι  για το ίδιο θέμα είχε επικοινωνήσει μαζί του και ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει το Δήμο Πλατανιά με το ποσό των 300.000 Ευρώ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις