Προχώρουν οι εργασίες για να αφαιρεθούν τα κολωνάκια από τη Χάληδων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες για να αφαιρεθούν τα κολωνάκια στη Χάληδων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι εργασίες ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη θέση τους θα μπούνε άλλα που θα είναι από τέτοιο υλικό ώστε να διασφαλίζουν την ασφάλεια των περαστικών αλλά θα είναι και πιο ανθεκτικά.

"Sponsored links"

Προς το παρόν τα κολωνάκια παραμένουν στη Χάληδων αλλά έχουν βγει από τη βάση τους.

Η απόφαση για αντικατάσταση πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πολλά ατυχήματα πεζών που είχαν προκύψει λόγω της μορφής και του χρώματος που είχαν τα κολωνάκια.

Αποφασίστηκε να αντικαταστηθούν και όχι απλά να αφαιρεθούν υπό το βάσιμο φόβο ότι η Χάληδων θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ για κάθε λογής όχημα. 

Σε μία άλλη θετική εξέλιξη για τους πεζούς, στις εισόδους Χάληδων και Θεοτοκοπούλου θα τοποθετηθούν μπάρες ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα εισέρχονται παράνομα οχήματα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις