23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων για συμπολίτες μας σε αδυναμία λόγω κορωνοϊού αλλά και για τα αδέσποτα της πόλης

Ημερομηνία:

Η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα με να Μπορώ” και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων πήραν την πρωτοβουλία στήριξης συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία λόγω και των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση από τις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Στο σχετικό κείμενο της πρωτοβουλίας αναφέρεται ότι όσοι συμπολίτες μας θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να φέρνουν όσπρια, ζυμαρικά, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη πρωινού, χυμούς, μπισκότα, κρουασάν, είδη ατομικής υγιεινής, αλεύρι, ζάχαρη, ντοματοπελτε, φρυγανιές, παξιμάδια, πατάτες, κρεμμύδια όπως επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές για τα αδέσποτα στο μαγαζί “Maria’s Cafe”, Λεωφ. Μουρνιων 48.

Ακολουθεί το μήνυμα της Ομάδας:

#Δυστυχώς λόγο του κορονοϊού πολλές οικογένειες και συμπολίτες μας έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μιλάμε μόνο για τις ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου που βοηθάμε ως ομάδα αλλά πλέον μιλάμε και για συνανθρώπους μας που λόγο των καταστάσεων έχουν χάσει την δουλειά τους και χρωστάνε ρεύματα , ενοίκια , νερό κ.α Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει και το αύριο για όλους μας είναι αβέβαιο . Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να ενωθούν μαζί μας και να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη σε αυτούς τους δυσχερούς καιρούς που περνάμε καθώς και για τ’ αδεσποτακια της πόλης μας . Η ομάδα μας σε συνεργασία με τo Marias cafe και τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα κλπ καθώς και τροφές για τα αδέσποτα της πόλης μας ! Σας παρακαλούμε όλους να στηρίξετε και αυτήν την πρωτοβουλία με ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει . Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Maria Androulaki από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα ! Αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε ο ένας την δύναμη και την στήριξη του άλλου πιο πολύ από ποτέ !!!

#Συγκεντρώνουμε : όσπρια ,ζυμαρικά χαρτικά , απορρυπαντικά , είδη πρωινού , χυμούς , μπισκότα , κρουασάν , είδη ατομικής υγιεινής , αλεύρι , ζάχαρη , ντοματοπελτε , φρυγανιές , παξιμάδια, πατάτες , κρεμμύδια κλπ όπως επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές για τους τετραποδους αδέσποτους φίλους μας ότι μπορεί ο καθένας …

Όλοι μαζί μπορούμε !!! Άλλωστε η Αγία γραφή στο κατά Λουκάν ευαγγέλιο αναφέρει 3:11 «Όποιος έχει δύο χιτώνες ας δώσει τον ένα σ’ αυτόν που δεν έχει, κι όποιος έχει τρόφιμα ας κάνει το ίδιο».

Γινε μια ανάσα ανακούφισης για τον συνάνθρωπο σου !! Βοήθησε ένα αδέσποτο της πόλης σου ..❤️?✌️?

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...