Πρωτοβουλίες Δήμου Χανίων μετά την παύση λειτουργίας της «Κοινωνικής Κουζίνας»

Κανένα σχόλιο

Μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν με την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και τη διακοπή λειτουργίας της, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους Δημότες ότι για θέματα σίτισης και άλλων παροχών σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Δομή Παροχής βασικών αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχή συσσιτίου”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2821 3 41 691-5.

Επίσης, στο Κέντρο Κοινότητος , από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στα τηλέφωνα 2821 3 41 688-9.

"Sponsored links"

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο Δήμος Χανίων πληροφορήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η λειτουργία αυτής της εθελοντικής δομής και είχε, από τότε, προτείνει,  στα μέλη της “Κοινωνικής Κουζίνας Χανίων” να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα, την αξιέπαινη εθελοντική τους πρωτοβουλία.

Επί του θέματος αυτού, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: Διαχρονικά ο Δήμος Χανίων έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες σίτισης συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων και την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και μέλημά μας είναι να μην υπάρχει κανείς, χωρίς την κάλυψη των στοιχειωδών ανθρωπίνων αναγκών του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις