Πρόεδρος φαρμακοποιών: Να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι υπονομεύουν την αξία του εμβολιασμού

Κανένα σχόλιο

Να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι ελαφρά τη καρδία υπονομεύουν με αναρτήσεις στο διαδίκτυο την αξία του εμβολιασμού ζήτησε μέσω του News 24/7 στους 88,6 ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Παρ’ ότι, όπως είπε, είναι ανεφάρμοστο το να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός, ωστόσο τόνισε τη σημασία του, διευκρινίζοντας ότι ο καταλληλότερος χρόνος είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Συνέστησε ψυχραιμία και είπε ότι πέρυσι το 95% των εμβολίων έγιναν στα φαρμακεία χωρίς να επιβαρύνονται τα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη, η τιμή του εμβολίου κυμαίνεται στα 12 με 13 ευρώ, εκτός και αν συνταγογραφηθεί από τον ΕΟΠΥΥ οπότε είναι δωρεάν.

"Sponsored links"

Άσκησε κριτική στο Υπουργείο που εντός Φλεβάρη προμηθεύεται νέα εμβόλια λόγω εξάντλησης των προηγουμένων. “Κάθε χρόνο, την ίδια περίοδο, έχουμε τα ίδια προβλήματα και τα ίδια δημοσιεύματα” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “κάθε χρόνο κάνουμε την ίδια συζήτηση, από τη γρίπη μέχρι τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες”.

“Τρέχουμε να βρούμε εμβόλια αυτή την περίοδο” συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση εμβολιασμού τώρα, τα αντισώματα θα λειτουργήσουν στο τέλος του μήνα.

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις