Πρόσκρουση του «Πρέβελης» στο λιμάνι Καρπάθου

Κανένα σχόλιο

Στον προβλήτα του λιμανιού Διαφάνι Καρπάθου προσέκρουσε το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρέβελης» κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης.

Στο πλοίο επέβαιναν 82 επιβάτες και 75μελές πλήρωμα, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλος, Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος. Οι επιβάτες με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο της γραμμής

"Sponsored links"

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, από την πρόσκρουση το πλοίο υπέστη μικρό ελαφρά ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ από τις λιμενικές αρχές απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις