Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε μπάρ των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Βαριές έπεσαν οι καμπάνες για τη μη τήρηση των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού σε μπαρ των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, σε μπαρ της περιοχής του Ακρωτηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας λόγω παραβίασης του ωραρίου λειτουργίας.

Πρόστιμο 13.000 ευρώ και σφράγισμα για 18 ημέρες επιβληθηκε σε μπαρ των Χανίων λόγω παραβίασης ωραρίου και υπεράριθμους πελάτες.

"Sponsored links"

Πρόστιμα όμως επιβλήθηκαν και για μη χρήση μασκών. Πιο συγκεκριμένα 2 πρόστιμα επιβλήθηκαν στα Χαιά, 2 στο Ρέθυμνο και 6 στο Ηράκλειο.

Να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των προστίμων επιβλήθηκαν σε υπάλληλους καταστημάτων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις