Πρόωρη «παράδοση» Χαρδούβελη στον Δραγασάκη

Κανένα σχόλιο

Επικοινωνία είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τον Γιάννη Δραγασάκη για διάφορα έκτακτα ζητήματα που σχετίζονται με το Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η ενημέρωση έγινε ώστε η αλληλογραφία του Υπουργείου Οικονομικών τις επόμενες μέρες προς τις Βρυξέλλες και την Τρόικα να συμπεριλαμβάνει τις θέσεις ή τις επιφυλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως λένε οι πληροφορίες ο κ. Χαρδούβελης τις επόμενες μέρες ενδέχεται το ΥΠΟΙΚ να διατυπώσει το αίτημα για την τεχνική παράταση της διαπραγμάτευσης.

"Sponsored links"

Η συνάντηση αυτή εκτιμάται από δημοσιογραφικούς κύκλους ότι αποτελεί παραδοχή μεγάλης ήττας για τη ΝΔ, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

topontiki.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις