21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πρώην σύζυγος Μαρίνας Τζωρμπατζάκη: “Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου γι αυτό που έκανε ο αδερφός μου”

Ημερομηνία:

Συγνώμη από τα παιδιά του, για αυτό που έκανε ο αδελφός του ζήτησε ο πρώην σύζυγος της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που κατακρεουργήθηκε από τον 60χρονο πρώην κουνιάδο της χτες το πρωί στα Δειλινά.

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ανέφερε ότι ο 60χρονος δράστης είχε άριστες σχέσεις με την 53χρονη γυναίκα αλλά και με την κόρη της ενώ όπως σημείωσε λάτρευε τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον ίδιο ο 60χρονος από την ώρα που η άτυχη Μαρίνα χώρισε από εκείνον, έμεινε στο σπίτι της μαζί με τις ανιψιές του με την προϋπόθεση να βοηθάει στις δουλειές.

«Του είχα πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μένει με τις γυναίκες στο σπίτι» λέει ο 61χρονος αδερφός του δράστη και συνεχίζει: «χθες το βράδυ είχε έρθει από το σπίτι μου και μου είχε πει πως ήταν πληγωμένος καθώς του είπαν οι γυναίκες να φύγει από το σπίτι καθώς δεν είχε κάνει τις δουλείες που του είχαν πει» είπε.

«Εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη θέση από την μια ο άνθρωπος αυτός σκότωσε την μητέρα των παιδιών μου και από την άλλη ο αδερφός μου, το αίμα μου μπήκε στην φυλακή…. Δεν ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι τα παιδιά μου» υπογράμμισε ο 61χρονος άντρας.

Τόνισε πως ο δράστης όταν ήταν μικρός είχε περάσει πολιομυελίτιδα ενώ μεγαλώνοντας είχε εξάρτηση από ουσίες

«Ο αδερφός μου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος.. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και αισθανόταν μειονεκτικά μπροστά στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την κόρη μου και τους βοηθούσε. Έπαιρνε κάποια χρήματα από την Πρόνοια εξαιτίας της αναπηρίας του. Την κόρη μου αλλά και τα παιδιά της τα λάτρευε. Εξαιτίας του προβλήματος που είχε το είχε… ρίξει στα φάρμακα. Δεν είχε κάποια ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση. Είχε όμως κάποια εξάρτηση από τα φάρμακα ωστόσο δεν πλήγωνε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του. Δεν ήταν βίαιος. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα», κατέληξε.

skai.gr / protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...