Πρώτα τους σκοτώνουν και μετά θα τους στήνουν μνημεία;

Κανένα σχόλιο

Τα πονηρά, να τα αφήσουν κατά μέρος οι Γερμανοί που πάνε διά της πλαγίας οδού να γλυτώσουν την καταβολή των Γερμανικών Αποζημιώσεων στην Ελλάδα.

Αλλά απορούμε, εκπλησόμεθα, αναρωτιόμαστε για την θέση που έχει πάρει για το θέμα αυτό ο Παπαδερός της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Πώς είναι δυνατόν οι απόγονοι των θυμάτων να δεχτούν, οι δολοφόνοι τους, να τους στήσουν μνημεία;

"Sponsored links"

Τι προσβολή! Τι έλλειψη αξιοπρέπειας! Τι υποτέλεια μεγίστη να δεχθούν “θωπείες” από τους φονιάδες τους!

Αν έχουν μετανοιώσει ειλικρινά για τις πράξεις τους τότε αν θέλουν φιλία πραγματική, όχι υποκριτική, να αποκηρύξουν την εποχή εκείνη, να ζητήσουν συγγνώμη για τις πράξεις των γονιών τους και να καβατάλλουν τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προξένησαν.

Και μην κουκουλώνουν τις πράξεις τους χαρίζοντας καθρεφτάκια για ιθαγενείς!

Τα μνημεία για τους νεκρούς μας είναι υποχρέωση και καθήκον δικό μας. Η καταβολή των αποζημιώσεων είναι υποχρέωση και καθήκον των Γερμανών.

Β.Κ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις