Πτώση κατέγραψε η τουριστική ζήτηση των Γερμανών για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Σημαντικός μήνας θεωρείται ο Ιανουάριος για τις κρατήσεις των Γερμανών τουριστών, οι οποίοι συνηθίζουν να προγραμματίζουν τις διακοπές τους τον πρώτο μήνα του έτους.

Όπως, όμως, προκύπτει από έρευνα που διενεργήθηκε το 2020 έκανε ποδαρικό με το “αριστερό” για τους 10 κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών, μεταξύ των οποίων το Ηράκλειο, καθώς σημειώθηκε κατά μέσο όρο πτώση της τάξεως του 9,8% στις κρατήσεις.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Amadeus Leisure IT, οι 8 από τους 10 κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών τουριστών σημείωσαν πιο αδύναμες κρατήσεις, ενώ 9 στους 10 σημείωσαν μεγάλη πτώση.

"Sponsored links"

Οι κρατήσεις για το Ηράκλειο, πιο συγκεκριμένα, μειώθηκαν τον Ιανουάριο κατά 11,6%, ενώ οι κρατήσεις για την Κω “κατρακύλησαν” κατά 24,2%.

Η Αττάλεια σημείωσε πτώση 5,6% στα πακέτα διακοπών και τις κρατήσεις μέσω Online Travel Agencies, ενώ πτώση σημείωσαν και οι κορυφαίοι ισπανικοί προορισμοί: Η Πάλμα -16,1%, η Fuerteventura -11,9%, η Las Palmas -25,9%, η νότια Tenerife -23,6% και το Lanzarote -21,7%.

«Νικητές» στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, όσον αφορά στις κρατήσεις του Ιανουαρίου, αναδείχθηκαν η Hurghada, η οποία σημείωσε αύξηση σε ποσοστό 7,8% για τρίτο συνεχόμενο μήνα και η Ρόδος με 2.2%.

Πτώση κατέγραψε η τουριστική ζήτηση των Γερμανών για την Κρήτη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις