Πωλητήριο στα φουγάρα της ΑΒΕΑ έβαλε η Alpha Bank;

Κανένα σχόλιο

Κι ενώ προχωρά η διαδικασία κήρυξης των φουγάρων της ΑΒΕΑ ως νεότερα μνημεία, η ALPHA BANK έχει φαίνεται άλλα σχέδια και μέσω της σελίδας της “ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ” έχει βγάλει πωλητήριο στο οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται η ΑΒΕΑ.

Στην καταχώριση του ακινήτου αναφέρεται ότι τα οικόπεδα έχουν “άριστη πρόσβαση και εξυπηρέτηση από συγκοινωνίες” ενώ σημειώνεται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη “δημιουργία σύγχρονων κατοικιών με θέσεις στάθμευσης και αποθήκες”.

Πιο αναλυτικά στην καταχώριση αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Πρόκειται για δύο συνενωμένα οικόπεδα επιφάνειας 2.684,86τ.μ. και 1.634,99τμ.μ αντίστοιχα, επί της παραλιακής οδού στην Νέα Χώρα Χανίων, πλησίων του Ενετικού Λιμανιού και της Παλιάς Πόλης. Τα οικόπεδα βρίσκονται σε αστική περιοχή με άριστη πρόσβαση και εξυπηρέτηση από συγκοινωνίες και βέλτιστη ανάπτυξη τη δημιουργία σύγχρονων κατοικιών με θέσεις σταύθμευσης και αποθήκες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις