Πόλεμος στο Επιμελητήριο Χανίων: Στα άκρα η σύγκρουση Ροκάκη – Μαργαρώνη με κατηγορίες για κακοδιαχείριση

Κανένα σχόλιο

Εν μέσω της βαθιάς κρίσης που δημιουργούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο Επιμελητήριο Χανίων, οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου σφάζονται αναμεταξύ τους. Σήμερα, η διοίκηση Ροκάκη έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία της ΕΤΑΝ κατά την παράδοση μετά τις εκλογές του 2017 κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση του Γιάννη Μαργαρώνη για κακοδιαχείριση αφού παρατηρούνται   χρέη και ανεξόφλητες υποχρεώσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ και ελάχιστα έσοδα.

Διαβάστε τη αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων, στο πλαίσιο της νέας σημερινής ανακοίνωσης του πρώην Προέδρου σχετικά με την υπό εκκαθάριση Αναπτυξιακή Εταιρία και το 6ετές έργο του, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα με τα μόνα αξιόπιστα – επίσημα οικονομικά στοιχεία, τα οποία συμπυκνώνουν την αλήθεια σε δύο μόνο γραμμές:

"Sponsored links"

31/12/2017: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΕΤΑΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ:

 ΤΑΜΕΙΟ €12.496

 ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: €28.734

(Καθυστερημένες ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων: €24.834,47 & εκλογικό επίδομα: €3.900)

Τα έσοδα της ΕΤΑΝ από τα ανύπαρκτα έργα προεκλογικής «μακέτας» (π.χ. Enter Chania) προφανώς μηδενικά.

Υ.Γ. Έχουν ήδη ζητηθεί από την οικονομική υπηρεσία του Επιμελητηρίου επιπλέον αναλυτικά στοιχεία ώστε – αφού πρώτα ενημερωθεί θεσμικά το Διοικητικό Συμβούλιο (συνεδρίαση Τρίτης 19/01) – στη συνέχεια να πληροφορηθεί με νέα ανακοίνωση και η επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με το μοναδικό «αναπτυξιακό» επίτευγμα του κου Μαργαρώνη που είναι τα έξοδα του προσωπικού και του ιδίου, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΤΑΝ, τα οποία έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του έργου του, όπως ο ίδιος έθεσε σε δημόσιο διάλογο!»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις