Πόρτα – πόρτα διανέμει προϊόντα ο Δήμος Μαλεβιζίου

Κανένα σχόλιο

Ο  Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. ενημερώνει τους πολίτες ότι διενεργείται διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης  «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018- 2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή που θα πραγματοποιηθεί, θα διανέμει προϊόντα Κρεοπωλείου (Βόειο κρέας, χοιρινό, κοτόπουλο) καθώς και προϊόντα αναδιανομής της 8ης διανομής (φέτα, γραβιέρα).

Η διανομή πραγματοποιείται από σήμερα Τετάρτη 16/12/2020 έως και τη Δευτέρα  21/12/2020.

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων  προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή πραγματοποιείται πόρτα – πόρτα (με παραδόσεις κατ’οίκον) με μέριμνα των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου και του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Για τον παραπάνω λόγο:

  • Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται τηλεφωνική κλήση από την υπηρεσία του Δήμου για επικαιροποίηση της διεύθυνσης τους για την παραλαβή των προϊόντων.
  • Στη συνέχεια ενημερώνονται με μήνυμα στο κινητό  για την ημέρα παραλαβής του δέματος τους.
  • Σε δικαιούχους που δεν επιθυμούν την αποστολή του δέματος κατ’ οίκον μπορεί να πραγματοποιηθεί η παραλαβή από το ΚΑΠΗ Γαζίου μετά από προγραμματισμό ραντεβού. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ)

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις