Πώς μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος συνεχώς απειλούμενος;

Κανένα σχόλιο

Θα σας κάνομε, θα σας κάνομε, θα σας δείξομε. Θα σας κόψομε, θα σας κόψομε, θα σας βάλομε, θα σας βάλομε, θα σας βάλομε.

Βομβαρδισμός! Καταιγίδα! Μας κόψανε τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δώρα Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα επιδόματα αδείας, τα ταμεία τα επικουρικά, τα εφ’ άπαξ.

Νεκρώσανε την αγορά, αυτήν που ξέρομε εμείς όχι τις αγορές που λένε αυτοί, των χρηματιστηρίων και της παγκοσμιοποίησης.

"Sponsored links"

Νεκρώσανε την αγορά, κόψανε από τις επιχειρήσεις τα έσοδα. Κόβουν το ρεύμα, έτσι χωρίς ειδοποίηση, κόβουν το νερό, κόβουν τους λογαριασμούς απ’ τις τράπεζες, κόβουν απ’ τους επιχειρηματίες τα τιμολόγια εισπράτοντάς τα αυτά διά της βίας.

Θα σας βάλομε φυλακή, θα σας κάνομε, θα σας δείξομε!

Κυβέρνηση είναι αυτή ή γκιλοτίνα; Γκιλοτίνα ψηφίσαμε εμείς;

Πώς μπορεί να ζήσει κανείς συνεχώς απειλούμενος;

Πώς μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη με συνεχή καταδίωξη;

Βέβαια αυτοί δεν θέλουν την ανάπτυξη του λαού. Και όταν μιλάνε για ανάπτυξη εννοούν το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου. Το ποσοστό τους έχει κατέβει στο 8%.

Πώς μας εξουσιάζουν ακόμα; Με ποιο δικαίωμα λεηλατούν την ζωή μας;

Πότε θα ξεσηκωθούμε εναντίον αυτών που ρημάζουν τις ζωές μας; Πότε;

Α.τ.Κ.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today