Πώς σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης την απαγόρευση συγκεντρώσεων: «Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ σε νέες Μητσοτακικές περιπέτειες…»

Κανένα σχόλιο

Με δύο διαδοχικά tweets σχολίασε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια το τετραήμερο του Πολυτεχνείου.

Στην πρώτη ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης «ανέβασε» το ΦΕΚ της απαγόρευσης με το σχόλιο «Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ σε νέες Μητσοτακικές περιπέτειες…»

Στη δεύτερη ανάρτηση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανήρτησε εξώφυλλο εφημερίδας από τον Νοέμβριο του 1973, όταν κατά την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από τη χούντα επιβλήθηκε καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σχολιάζοντας «και εις ανώτερα κύριε Μητσοτάκη».

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είχε δηλώσει ότι πορεία για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιούσε μια μικρή αντιπροσωπεία του κόμματος, με όλα τα μέτρα προστασίας, με τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να απαντά ότι όσοι διαδηλώσουν θα συλληφθούν.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις