Π. Μπατσαρισάκης: Χρεοκοπία της Ελλάδας, σημαίνει κατάρρευση της ευρωζώνης | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε άλλες δραματικές για την κοινωνία υποχωρήσεις, τονίζει σε συνέντευξή του στον Κρήτη fm 101.5 ο πρ. Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας και οικονομικός/επιχειρηματικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπατσαρισάκης.

Αυτή η πολιτική των μνημονίων δημιούργησε στην Ελλάδα 3 εκατομμύρια συνταξιούχους και 2,5 εκατομμύρια εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και 1,5 εκατομμύριο άνεργους, ανέφερε ενδεικτικά στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Μπατσαρισάκης, ο οποίος εκτιμά ότι η Ευρώπη και γενικά οι εταίροι μας, έχουν την λύση στα χέρια τους που την έχουν βρει και την εφαρμόζουν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός από την δική μας, έχοντας ύποπτες ανθελληνικές λογικές και απαιτήσεις.

Χρειάζεται εθνική εγρήγορση και προσήλωση στην δυνατότητα της Ελλάδος να οδηγήσει τις εξελίξεις λόγω της ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου, βλέποντας καθαρά πόσο επηρεάζεται η τιμή διεθνώς από τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

"Sponsored links"Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις