16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Π. Πολάκης: Στην οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη ανήκει το αυθαίρετο στο Μαριδάκι

Ημερομηνία:

Με κείμενο που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην κριτική που του ασκείται από Άδωνι Γεωργιάδη και Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με την καταστροφή στο Μάτι και απαντά για το αυθαίρετο στο Μαριδάκι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ημέρες. Όπως αναφέρει, το συγκεκριμένο αυθαίρετο ανήκει σε πρόσωπο της οικογένειας της Όλγας Κεφαλογιάννη και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχώρησαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το 2013.

Γράφει πιο αναλυτικά:

Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτηση μου σημερα ο Αδωνις γεωργιαδης και η Ολγα Κεφαλογιαννη λέγοντας με μαλιςτα ο πρώτος “χυδαίο υποκείμενο” “και η δεύτερη “χυδαίο πολιτικάντη .”

Δέχομαι και απαντώ σε καθε πολιτική κριτική απ όπου κι αν προέρχεται και για οποίο ζήτημα εχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική – και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- ειναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει ομως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.

Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλα αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβαρτις και τα πορίσματα του Κεελπνο τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα .

Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας ,της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδακι στο Νοτιο Ηρακλειο ,που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, ειναι ο λόγος που “μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013 !!
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ…….

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ