20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Π. Πολάκης: Τεράστια προσωπική δικαίωση. Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ

Ημερομηνία:

Τεσσαρίμιση χρόνια μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο Παύλος Πολάκης έχασε μόλις μερικές εκατοντάδες ψήφους και με 14.171 σταυρούς εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους και μοναδικός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Ο Γιώργος Σταθάκης που είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους τον Ιανουάριο του 2015 με πλέον των 20.000 ψήφων έλαβε σε αυτή την εκλογική μάχη 11.211 σταυρούς και ως δεύτερος δε θα είναι στο επόμενο κοινοβούλιο.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς τους Χανιώτες ο βουλευτής Χανίων κ. Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

Με τιμήσατε όλοι…, Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες. Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους, για το λαό !

Το 31,5-32% που έδωσε ο ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ, τον αναδεικνύει στην ηγέτιδα δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, για να μην εφαρμοστεί το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα «του νόμου και της τάξης» και των «ιδιωτικοποιήσεων” της ΝΔ και του Μητσοτάκη.

Θα κάνουμε ότι απαιτηθεί για να αντιστοιχίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την οργάνωσή του με τα κοινωνικά στρώματα που τον στήριξαν. Θα ετοιμαστούμε για να ξανανικήσουμε!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια τεράστια προσωπική δικαίωση, καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους/ες τους/τις συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο Χανίων, όλους/ες τους/τις συντρόφους/ισσες της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, τους συνεργάτες μου,τους ένθερμους υποστηρικτές του κόμματος σε όλο τον νομό, όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, για την σκληρή μάχη που έδωσαν με αξιοπρέπεια και που διατήρησαν τον νομό μας στον πολιτικό χάρτη της χώρας στα χρώματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης !  Θα συνεχίσουμε μαζί και στη νέα φάση, από όποια θέση μας έταξε ο λαός.

ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρευνα Eteron: Ο αθέατος κόσμος της εργασίας των νέων – Δεν βγάζουν τον μήνα

Η νέα έρευνα του Eteron που παρουσιάζουμε σήμερα εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα “Youth...

Επιστολή: Απαραίτητος καθαρισμός των οικοπέδων

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Κύριε δ/ντά, Θέλω μέσω της έγκριτης...

Κρήτη: Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό...

700.000 ακίνητα στα χέρια ξένων funds, και οι Έλληνες δεν έχουν πού να μείνουν

Με το στεγαστικό πρόβλημα να γιγαντώνεται, και αυτή η...