Π. Πολάκης: Όχι 300 ευρώ, όπως λένε τα fake news, αλλά πάνω από 3.000 ευρώ η σύνταξη της χήρας Μπαλταδώρου

Κανένα σχόλιο

Τις τελευταίες βδομάδες, κυρίως από σελίδες φασιστικού περιεχομένου αλλά και τηλεσχολιαστές, διακινούνται ψεύτικες ειδήσεις περί παροχής σύνταξης χηρείας μόλις 300 με 400 ευρώ για τη γυναίκα του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Αυτό, δεν είναι αλήθεια.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

«Με αφορμή τον άδικο χαμό του πιλότου μας, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου, μας γνωρίζεται από το ΓΛΚ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ότι σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300€, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198€ και πληρωτέο ποσό 3.102€ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)”». 

Ενώ και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης σημειώνει:

Τη θυμάστε την δήθεν είδηση ότι η χήρα του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου θα έπαιρνε σύνταξη 300-400 ευρώ; Ανακοινώθηκε λοιπόν επισήμως σήμερα (με υπογραφή Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) ότι θα λάβει σύνταξη αρχηγου ΓΕΕΘΑ, δηλαδή 3.100 ευρώ.Τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν, επίσης, “υιοθετηθεί” από τη Βουλή που θα συμβάλλει στα έξοδά τους μέχρι την ενηλικίωση ή την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Άλλο fake είναι διαθέσιμο ή να περιμένουμε τους επαγγελματίες του είδους;

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις