19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Ράους”, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο Ωδείο Χανίων

Ημερομηνία:

«Και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι σε βλέπουν. Νοιώθεις όπως στο παραμύθι «τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» που ο βασιλιάς ήταν γυμνός; Όχι, γιατί δε σε αφήνει η ματαιοδοξία σου, δε στο επιτρέπει η περίεργη οπτική σου, γιατί ο καθρέπτης που κοιτάς είναι παραμορφωτικός. Είναι ή εσύ βλέπεις ότι θα ήθελες να δεις;

Ποια είναι η πόρνη; Αυτή ή εγώ;

Ποιος είναι ο απατεώνας; Αυτός ή εγώ;

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ είδα ένα κόκκινο φως και μπήκα»

Η χανιώτικη θεατρική ομάδα «4» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των παραστάσεων του έργου «ΡΑΟΥΣ» των Ρέππα – Παπαθανασίου στα Χανιά. Οι παραστάσεις θα ανέβουν στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, από την Παρασκευή 12-1-2017 μέχρι και την Δευτέρα 15-1-2017 με ώρα έναρξης 21.15 (09.15μμ).

Τηλέφωνο κρατήσεων: 697 811 5622

Σημεία προπώλησης:

– Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων (ώρες λειτουργίας Γραμματείας)

– cafe Victoria, Ακρωτηρίου 130 (πρωινές ώρες)

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 15 ετών

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ