Ρίχνουν τα λύματα στη θάλασσα στην παραλία της Αγιάς Μαρίνας; | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ο καιρός έχει αλλάξει, είμαστε πλέον στο φθινόπωρο και οι τουρίστες είναι λιγότεροι. Και ευτυχώς, γιατί αν έβλεπαν την εικόνα της φωτογραφίας, ίσως να έφευγαν και μέσα στο καλοκαίρι.

Οι παρακάτω φωτογραφίες μας στάλθηκαν από αναγνώστη της εφημερίδας. Είναι από μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νομού, την παραλία της Αγίας Μαρίνας, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο.

Ένας σωλήνας μεγάλου διαμετρήματος καταλήγει δίπλα στη θάλασσα. Είναι ξεκαθαρο ότι ο σωλήνας υπήρχε εδώ και καιρό στο σημείο, ήταν θαμμένος κάτω από την άμμο και τμήμα του φανερώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών.

"Sponsored links"

Από τον σωλήνα βγαίνουν υγρά χρώματος καφέ. Τι να είναι άραγε;

Ο αναγνώστης που μας έστειλε τη φωτογραφία αναρωτιέται:

“Οι τουρίστες, πώς θα αντιδρούσαν αν γνώριζαν τι κρύβεται κάτω από το φαινομενικά ειδυλλιακό τοπίο;”

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις