Ραντεβού, με πολιτικά μηνύματα, Φώφης – Γιώργου Παπανδρέου

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με ιδιαίτερο πολιτικό νόημα, και με υψηλή σημειολογία για τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, θα έχουν αύριο στις 3 το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το ραντεβού, το οποίο κυοφορείτο εδώ και καιρό, έκλεισε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ, ο δε χρόνος στον οποίο αποφασίστηκε συνδέεται και με το «προσκλητήριο» που έχει απευθύνει στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γενηματά για συνάντηση στο Caravel αυτό το Σάββατο.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει στη Βουλή και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανοίξει τον δρόμο για την σύμπραξκη του πρώην πρωθυπουργού με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

"Sponsored links"

Η προϋπόθεση που θέτει για μια τέτοια προ΄σεγγιση ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η διατήρηση της αυτονομίας του ΚΙΔΗΣΟ, μένει ωστόσο να φανεί το κατά πόσο μια επαναπροσέγγισή του με το ΠΑΣΟΚ θα πυροδοτήσει την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο κ. Βενιζέλος έχει καταστήσει σε όλους τους τόνους σαφές πως η επιστροφή Παπανδρέου αποτελεί για εκείνον casus belli.

 

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle