Ραντεβού, με πολιτικά μηνύματα, Φώφης – Γιώργου Παπανδρέου

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με ιδιαίτερο πολιτικό νόημα, και με υψηλή σημειολογία για τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, θα έχουν αύριο στις 3 το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το ραντεβού, το οποίο κυοφορείτο εδώ και καιρό, έκλεισε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ, ο δε χρόνος στον οποίο αποφασίστηκε συνδέεται και με το «προσκλητήριο» που έχει απευθύνει στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γενηματά για συνάντηση στο Caravel αυτό το Σάββατο.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει στη Βουλή και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανοίξει τον δρόμο για την σύμπραξκη του πρώην πρωθυπουργού με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

"Sponsored links"

Η προϋπόθεση που θέτει για μια τέτοια προ΄σεγγιση ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η διατήρηση της αυτονομίας του ΚΙΔΗΣΟ, μένει ωστόσο να φανεί το κατά πόσο μια επαναπροσέγγισή του με το ΠΑΣΟΚ θα πυροδοτήσει την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο κ. Βενιζέλος έχει καταστήσει σε όλους τους τόνους σαφές πως η επιστροφή Παπανδρέου αποτελεί για εκείνον casus belli.

 

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • The Roaring WhatevaΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6:00 pm - 7:00 pmμε τον Γιάννη Στεντούμη
    Βλέπουμε τα charts, παίζουμε την επικαιρότητα, κάνουμε βαθιές βουτιές στο ένδοξο παρελθόν, συνεντευξιαζόμαστε με τους καλλιτέχνες που έρχονται στη πόλη.