Ρεκόρ κρουσμάτων στα Χανιά: 14 σε μία ημέρα, 26 συνολικά στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη ανησυχία δημιουργούν οι σημερινες ανακοινώσεις για τα κρούσματα στο νομό μας.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΕΔΥ, σήμερα 16 Αυγούστου είχαμε συνολικά στη χώρα 217 κρούσματα του νέου κορωνοϊού. 14 εξ αυτών εντοπίστηκαν στο νομό Χανίων. Συνολικά στην Κρήτη καταγράφηκαν 26 κρούσματα με 10 στο Ηράκλειο, 1 στο Ρέθυμνο και 1 στο Λασήθι.

Το έχουμε τονίσει ξανά ότι στα Χανιά παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη αύξηση κρουσμάτων. Πλέον έχουμε 129 κρούσματα συνολικά στην Κρήτη ενώ στις 5 Αυγούστου (μόλις πριν 10 μέρες) είχαμε 64 κρούσματα ενώ μέχρι πριν την 1η Ιουλίου όπου άνοιξαν και οι πτήσεις από εξωτερικό, είχαμε συνολικά σε μία περίοδο σχεδόν 4 μηνών μόλις 19 κρούσματα.

"Sponsored links"

Την ίδια στιγμή, αν και οι Κρητικοί αποδεικνύονται συνετοί στην εφαρμογή των μέτρων καταγράφωντας μονοψήφιο αριθμό παραβάσεων και προστίμων ανησυχία προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού που διαμορφώνονται με την εφαρμογή του μέτρου του κλεισίματος των καταστημάτων στις 12 ενώ την ίδια στιγμή οι νέοι συνεχίζουν να συσσωρεύονται σε σημεία τη πόλης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις