Ρεκόρ οινοποίησης από την Ένωση Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

«Ξεχείλισαν» οι δεξαμενές κρασιού της Ένωσης Ηρακλείου,  φτάνοντας σχεδόν τους 4.500 τόνους και  μη μπορώντας πλέον να απορροφήσουν άλλα σταφύλια από τους παραγωγούς.

Έτσι αναγκαστικά έκλεισε το οινοποιείο της οργάνωσης, με τους εκπροσώπους της να αισθάνονται ικανοποιημένοι ότι έπραξαν το καθήκον του απέναντι στους παραγωγούς εξαντλώντας κάθε περιθώριο.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τους εργαζόμενους, που υπερέβησαν εαυτούς, όλο το προηγούμενο διάστημα, δουλεύοντας ως τα ξημερώματα λόγω του μεγάλου όγκου σταφυλιών που παραλάμβαναν κάθε μέρα.

"Sponsored links"

Μένει τώρα να δούμε αν τελικά άλλαξε και η πολιτική της οργάνωσης, ιδιαίτερα στο θέμα της ποιότητας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η επαναφορά της σε αγορές που είχε χάσει τα τελευταία χρόνια. Και κυρίως στις εξαγωγές που είναι και το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης, και μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο απατηλό.

Μαθαίνω πάντως ότι προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση είναι το θέμα των πληρωμών των παραγωγών,  μιας και τα τελευταία χρόνια η οργάνωση τους άφηνε απλήρωτους ένα και δύο χρόνια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Αν καταφέρει πιο γρήγορες πληρωμές τότε σίγουρα η Διοίκηση της Ένωσης Ηρακλείου θα ανακτήσει και την αξιοπιστία της απέναντι τους.

Πολλά τα στοιχήματα για την διοίκηση και περιμένουμε να δούμε.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις