23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ροντέο Άδωνις με Ράνια Τζίμα στο Mega για τον τουρισμό: «Τι δεν καταλάβαμε καλά, κ. Γεωργιάδη;» | Bίντεο

Ημερομηνία:

Χαμός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μεταξύ της παρουσιάστριας Ράνιας Τζίμα και του Άδωνις Γεωργιάδη με αφορμή τη δήλωσή του «ανοίξαμε τον τουρισμό, αλλά δεν προβλέψαμε τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος».

Άναψαν τα αίματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο υπουργός Ανάπτυξης, η δήλωση του οποίου, χθες (11/11), στο OPEN, ότι «ανοίξαμε τον τουρισμό, αλλά δεν προβλέψαμε τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος του κορονοϊού», προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, επιτέθηκε απόψε (12/11) στο MEGA και την ίδια τη δημοσιογράφο!

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας, αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος, που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε», απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ατάκα του υπουργού Ανάπτυξης!

Κατόπιν, η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Τι από τα ελληνικά μας είναι τόσο κακό, κύριε Γεωργιάδη; Τι δεν καταλάβαμε καλά;».

Απτόητος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο, επέμεινε. «Συγγνώμη, παίξατε αυτό το βίντεο και συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι εγώ συνέδεσα τον κορονοϊό με τον τουρισμό;», ρώτησε τη δημοσιογράφο, που του απάντησε: «Ναι, σαφώς»!

Και ο Άδωνις συνέχισε: «Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Το αφήνω στην κρίση των τηλεθεατών σας. Ο τουρισμός είναι γνωστό ότι δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων, καθώς αυτή η αύξηση γίνεται μήνα Νοέμβριο και μιλάμε σήμερα για 3.000 κρούσματα, όταν ο τουρισμός έχει προ διμήνου τελειώσει. Και όπως ξέρετε η διασπορά του ιού παίρνει 14 μέρες. Είναι ανόητο, ο ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει μόνο τέτοιες ανοησίες, να συνδέσεις τον τουρισμό με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα».

«Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη. Δεν την δέχομαι», ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους…

Δείτε από το 2:00 και μετά στο βίντεο:

Και το χθεσινό (11/11) ποστάρισμα του υπουργού στο Twitter:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...