Ρούλα Παγιαλάκη: Να γιατί θα είμαι υποψήφια με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη

Κανένα σχόλιο

Η Ρούλα Παγιαλάκη, πρώην παρουσιάστρια της Νέα Τηλεόραση αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας, με κείμενό της αναφέρεται στους λόγους που θα είναι υποψήφια με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη και τον συνδυασμό “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας”:

Μέσα σ ‘ένα οικονομικά ,πολιτικά και κοινωνικά ασταθές περιβάλλον, καλούνται οι ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις ή ακόμα και αυτές που δειλά δειλά ,κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικο στίβο, να παραμείνουν υγιείς και να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους.

Δημιουργούνται όμως τεράστια προβλήματα για έναν υγιή σχεδιασμό, γιατί το όλο πλαίσιο δεν συναινει σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

"Sponsored links"

Οι νόμοι συνεχώς αλλάζουν ,το ίδιο και οι φορολογικές συντεταγμενες, με αποτέλεσμα καμιά επιχείρηση να μην μπορεί να τις παρακολουθησει ακόμα και από τις πιο μεγάλες. 

Ο επιχειρηματιας και ιδιαίτερα ο μικρομεσαίος, πρέπει να νιώσει ότι αντιμετωπίζεται ισότιμα και ότι το μάτι του νόμου είναι το ίδιο για όλους.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει η αίσθηση οτι κάποιοι ξεφεύγουν από τα “φορολογικά ραντάρ”, ή ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Επίσης σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ασύλληπτους ρυθμούς και η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια είναι πιο επιτακτική από ποτέ, θα πρέπει ο επενδυτής -επιχείρηματιας να αισθάνεται ότι η πολιτεία είναι αρωγός στην προσπάθειά του αυτή. 

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα και φυσικά στην πόλη μας ,στα Χανιά μας ,υπάρχει ένα εξαιρετικό δυναμικό ιδεών. 

Υπάρχουν άνθρωποι με πρωτοπόρες ιδέες.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την καινοτομία.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. 

Γι ‘αυτό και επένδυουν σ ‘αυτό υλικά και συναισθήματικα.

"Sponsored links"

Είναι καιρός όμως να σταματήσουμε να αντιμετωπιζουμε τον επιχείρηματια ως εγκληματία. Η υγιής μικρομεσαία επιχειρήση ,ήταν και παραμένει η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας.

Είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της οικονομίας μας. 

Ας σταθεί η πολιτεία αλλά και η πόλη μας στο πλευρό της.

Μια ζωντανή αγορά, ίσον μια ζωντανή πόλη. Ας μην το ξεχνάμε αυτό και ας καταλάβουμε ότι ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις πραγματικά ενισχύουμε και δυναμώνουμε τον τόπο μας. 

Για τα” Χανιά της Επόμενης Μέρας” λοιπόν, ας σκύψουμε στο πλευρό όσων αγωνιούν για την εργασία τους, καθημερινά, παλεύοντας με χιλιάδες προβλήματα και αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν την πόρτα της επιχείρησής τους ανοικτή και το κεφάλι ψηλά. 

Η επαγγέλματικη μου πορεία και η εμπειρία μου μέσα στην αγορά για εικοσιπέντε συναπτα έτη ,μου δίνουν την γνώση για τις απαιτήσεις τις σύγχρονης αγοράς. 

Ξερω ότι μπορώ και θα αγωνιστώ σκληρά για να βοηθήσω από το δικό μου μετεριζι.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις