13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σήμερα η κηδεία του αδίκως δολοφονηθέντος Κώστα Κατσουλάκη – Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι του Βαμβακόπουλου

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία αλλά και οι κάτοικοι του Βαμβακόπουλου από τη δίχως λόγο και αιτία εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου, του 42χρονου Κώστα Κατσουλάκη, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και προέδρου της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου Χανίων δια ασήμαντο αφορμή από τον 60χρονο Δ.Μ.

Ο Κώστας Κατσουλάκης ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε για όλους και για όλα τα προβλήματα της κοινότητας, αγαπούσε το χωριό του και τον τόπο του και ποτέ δεν άφηνε δουλειές στη μέση.

Μάλιστα, τον χειμώνα που η Κρητη είχε πληγεί από τις φοβερές βροχοπτώσεις και είχε στοιχίσει τον θανατο ανθρώπων, το οδικό δίκτυο του χωριού είχε πάθει μεγάλη ζημιά και οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να φύγουν από το χωριό τους να πάνε να ψωνίσουν, ο Κωστής, μέχρι να φτιαχτεί το οδικό δίκτυο και να ανοίξουν με ασφάλεια οι δρόμοι, έφερνε ξεχωριστά στην καθε οικογένεια του χωριού ένα δέμα με νερά, γάλα και ψωμί, ενώ ταυτόχρονα έτρεχε όλες τις διαδικασίες της τοπικής κοινότητας και είχε και την δουλειά του.

Η σωρός του δολοφονηθέντος θα βρίσκται από τις 1 μετά το μεσημέρι στην οικία του στο Ορθούνι Κυδωνίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το απόγευμα και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.

Η εφημερίδα και ο διευθυντής Νικος Αγγελάκης εύχονται τα πιο θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ