16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σαρηγιάννης: Σε δεκαπέντε ημέρες θα έχουμε μόλις 1 – 2 θανάτους από τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Κοντά στο στόχο για μηδενικούς θανάτους από κορωνοϊό θα φτάσει η Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, με βάση τα μαθηματικά μοντέλα που επεξεργάζεται η ομάδα του καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη Καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής στο ΑΠΘ.

«Ειλικρινά μπορούμε στις 1 – 2 Ιουλίου να έχουμε έναν, δύο θανάτους από κορωνοϊό (ημερησίως)», τόνισε ο καθηγητής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» και πρόθεσε ότι εάν όντως η πρόβλεψη αυτή επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μια σημαντική εθνική επιτυχία όλων.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει κίνδυνος για τέταρτο κύμα στη χώρα μας, εξήγησε ότι δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο το Σεπτέμβριο αλλά όπως και πέρσι από τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Ο κ. Σαρηγιάννης πρόσθεσε ότι εάν έρθει τέταρτο κύμα θα οφείλεται στα μεταλλαγμένα στελέχη που έχουν αυξημένη μεταδοτικότητα.

skai.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ