Σαρηγιάννης: Υπάρχει σχέδιο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από τη καραντίνα

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η χώρα να «πάγωσε» για άλλη μία φορά με το νέο lockdown, ωστόσο ο κορωνοϊός συνεχίζει να καλπάζει σε όλη την επικράτεια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί επιστήμονες της επιτροπής θεωρούν ότι είναι πιθανό τις επόμενες 15 με 20 ημέρες να μην πέσουν δραστικά τα κρούσματα στη χώρα μας, καθώς με το νέο lockdown η κίνηση σε σύγκριση με την προηγούμενη καραντίνα, είναι αυξημένη.

Άλλωστε στο νέο lockdown οι περιορισμοί είναι λιγότεροι και οι δυνατότητες να βρεθεί κανείς εκτός σπιτιού είναι περισσότερες. Ταυτόχρονα και οι πολίτες φαίνεται να έχουν γνώση πια, δεδομένων και των προηγούμενων περιοριστικών μέτρων. Παράλληλα, τις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να εκδηλωθούν τα νέα κρούσματα που θα προέρχονται από μολύνσεις των προηγούμενων ημέρων, καθώς ο χρόνος επώασης μπορεί ακόμη να φθάσει στις 14 ημέρες, παρότι στο δεύτερο κύμα έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό στις 7 ημέρες.

Όπως δηλώνει ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής, κ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης, υπάρχει σχέδιο μέχρι το Μάρτιο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από τη καραντίνα

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις