Σγουρίδης: Αυξήσαμε το εισιτήριο στο 1,40 για «πρακτικούς λόγους»

Κανένα σχόλιο

«Θέλαμε η αύξηση στα εισιτήρια να είναι στο 1,30 αλλά το μισό δεν γινόταν να είναι 0,65 και το πήγαμε 1,40» τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης, προσθέτοντας ότι η επιπλέον αύξηση έγινε για «πρακτικούς, όχι οικονομικούς λόγους»

Μιλώντας στο Mega ο υφυπουργός μεταφορών υποστήριξε επίσης ότι το 1,40 είναι ακριβό εισιτήριο όταν κάποιος μετακινείται από το Σύνταγμα στην Ομόνοια αλλά δεν είναι ακριβό όταν η μετακίνηση γίνεται από το Σύνταγμα στην Κηφισιά.

Εκτίμησε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί ένα από τα πλέον θετικά μέτρα και θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη. «Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών είναι σοβαροί όλοι. Εκείνο που θέλω να μείνει είναι ότι μέσα στα αρνητικά είναι και ένα θετικό. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα δώσει δικαιοσύνη, καθώς τα ελλείμματα αυτών των οργανισμών τα πληρώνουν όλοι. Η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγή θα ωφελήσει όλους», τόνισε.

"Sponsored links"

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις