Σείστηκε η πόλη των Χανίων από χαμηλές πτήσεις υπερηχητικών αεροπλάνων για “εκπαιδευτικούς λόγους”;

Κανένα σχόλιο

Αναστάτωση επικράτησε για περίπου 10 λεπτά στην πόλη των Χανίων από συνεχείς χαμηλές πτήσεις υπερηχητικών αεροπλάνων.

Ο θόρυβος από τις χαμηλές πτήσεις ήταν τόσο έντονος ώστε οι πολίτες να σταματήσουν τις εργασίες τους και να κοιτάζουν με ανησυχία τον ουρανό.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι οι χαμηλές πτήσεις θα σταματούσαν άμεσα, αυτές είχαν διάρκεια περίπου 10 λεπτών, δίχως να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από κάποιο φορέα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι από ανεπίσημη ενημέρωση που είχαμε, οι χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων έγιναν για… “εκπαιδευτικούς λόγους”, όχι όμως στα πλαίσια κάποιας άσκησης.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις