Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον Γιώργο Κόρδη στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Από 8 έως 11 Απριλίου 2020 θα διεξαχθεί Σεμινάριο Αγιογραφίας, στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του καταξιωμένου Εικονογράφου – Ζωγράφου κ. Γιώργου Κόρδη.

Στο Σεμινάριο ο κ. Κόρδης θα φιλοτεχνήσει σταδιακά βυζαντινή εικόνα, χρησιμοποιώντας την τεχνική της αυγοτέμπερας με υποζωγράφηση, ενώ οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγησή του, θα αγιογραφήσουν το δικό τους έργο. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τον διάλογο για την εικονογραφική εκκλησιαστική παράδοση, τη δημιουργική προσέγγιση του σχεδίου, την τεχνική της αυγοτέμπερας και την αισθητική της Βυζαντινής Τέχνης.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

"Sponsored links"

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντίνα Στεφανάκη, Αγιογράφο, Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Αγιογραφίας της ΟΑΚ, στο Τηλέφωνο 28240 22245 ή στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση oac@otenet.gr.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις