14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΣΕΠΕ Χανίων: Όχι κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα γονέων κι εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων για να διασφαλίσουν ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές του σχολείου τους, χωρίς κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο σχολικό χώρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η νομοθεσία που προβλέπει να μην υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία πρέπει να τηρηθεί. Η υγεία των μικρών παιδιών δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, ούτε μπορεί να υποτάσσεται σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα κι επιχειρηματικές επιδιώξεις.

Παράλληλα, επείγει να υπάρξει σε όλα τα σχολεία η απαραίτητη ενημέρωση των μαθητών για τους κινδύνους από τη χρήση κινητών τηλεφώνων και για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται.

Καλούμε τους φορείς της Πολιτείας να απομακρύνουν κάθε κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται κοντά σε σχολικό χώρο.

Ζητάμε να απομακρυνθεί η κεραία τώρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ