17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σερσέ λα φαμ μεσιέ Ντομινίκ

Ημερομηνία:

Ή επί το λαϊκότερο, το νινί σέρνει καράβι

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Τα δημόσια πρόσωπα φορείς εξουσίας, θα πρέπει να έχουν διάφανη προσωπική ζωή , για να μην εκβιάζονται, κατά την διάρκεια ασκήσεως της εξουσίας, αλλά αποτελούν και πρότυπα για τον λαό, και όπως ορίζουν οι άτυποι κανόνες,  για τη ηγεσία {for the leader ship} πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Όχι σαν τον πατριώτη μας το Περικλή τον Αθηναίο, που πήγε ο μπαγάσας και τα τακίμιασε με μία εταίρα την Ασπασία. Xάθηκαν οι γυναίκες του καλού κόσμου με πουτ. πήγε να τα μπλέξει, Θου  και κύριε πιπέρι στο στόμα μου.  Γιατί  δεν γνωρίστηκε με ένα ωραίο νεαρό άνδρα, όπως τον σοφό τον Σωκράτη, που φίλεψε τρυφερά , με τον εκπάγλου καλλονής Αλκιβιάδη ,όπου τον λιμπιζόταν γυμνό στα γυμναστήρια. Παρά του ότι πρέπει να τηρούνται αυτοί, οι αυστηροί κανόνες πολλοί ηγέτες, τις γυναίκες ηγάπησαν το χρήμα υποτίθεται και την δόξα κανείς.

Κανείς είπατε; Αλλά  ας αρχίσουμε από τους δικούς μας προκατοχικούς και λίγο μετακατοχικούς ηγέτες. Με πρώτο και καλύτερο τον Σοφοκλή Βενιζέλο , που όπως ακουγόταν είχε πριαπισμό και το ..πουλί του ήταν μεγαλύτερο από την μικρούλα προτομή ,που τοποθετήθηκε έξω από την Δημοτική μας αγορά. Αυτός λέγεται ότι είχε δεσμό με την Γερμανίδα γυναίκα του Παύλου, την βασίλισσα Φρειδερίκη, αλλά το ίδιο υπαινισσόταν, ο ιστορικός Γιώργος Ρούσος, και για τον Κ. Καραμανλή τον Α. Γιατί δεν πρόσεχες κύριε Παύλο και σου καταγ.. την γυναίκα σου?

Ο γέρος της δημοκρατίας πάλι, ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Α? ήταν φοβερός γυναικάς. Η πρώτη του γυναίκα ,ήταν η μανούλα του Ανδρέα η Σοφία Μινέϊκο, η δεύτερη που απόκτησε ένα παιδί πρέπει να λεγόταν Μυράτ και έκανε μία κόρη την Μιράντα, γιατί επί τη ευκαιρία της μπαγαποντιάς του Ντομινίκ Στρος Καν, έλεγαν και για τον γέρο Γεώργιο Παπανδρέου σένα κανάλι της τηλοψίας. Aλλά του λόγου μου φυρομυάλησα και δεν θυμάμαι επακριβώς, τα ονόματα τους. Με την Τρίτη επίσημη  γυναίκα του, την ηθοποιό Κυβέλη απέκτησε τον αδελφό του Ανδρέα, τον Γιώργο. Προφανώς παρά το αυστηρό κλίμα της εποχής του θα είχε κι άλλες σχέσεις, γιατί ήταν φοβερός πιδήκουλας. Ας μην ήμαστε και πλεονέκτες ,δεν ήταν και ο πατέρας του Οσάμα  Μπιν Λάντεν, ο οποίος είχε αποκτήσει 52 τέκνα ζωή να έχουν εκτός από τον Οσάμα που τον έφαγαν οι Αμερικανοί..

Νεότερος του γέρου Έλληνας εραστής, ήταν ο γιός του ο Ανδρέας. Αχ υιέ μου υιέ μου. Ο μπαγάσας ο Ανδρέας, δεν άφηνε να του ξεφύγει ούτε θηλυκή γάτα. Ίδιος ο μπαμπάς του, το καλό μου. Γυναίκες επίσημες  τρις ,δύο Αμερικανίδες, και την Ελληνίδα Δημητρούλα Λιάνη  σ`αυτήν όπου με γενναιότητα ο ιππότης Ανδρέας, έκανε το νεύμα καθώς κατέβαινε από το αεροπλάνο ερχόμενος από το Χέρτφιλντ. Η κυρία  εκείνη ντε , που έφαγε το χαστούκι από την Αθίνη, όταν παρουσίαζε το βιβλίο της. Εκτός από τις πάμπολλες γυναίκες που του χάρισαν τον έρωτα τους ,όπως της κατέγραψε σε βιβλίο, κάποιος Κεραμίδας προσωπικός αξιωματικός της φρουράς του, έσπειρε κι ένα αδέσποτο ξανθό κορίτσι την Αντρέα με μία δημοσιογράφο στην Σουηδία. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά κατέβηκε στην Ελλάδα και πήρε μέρος της σύνταξης του μακαρίτη και σκύλιασε την Δήμητρα. Ας πάμε στο εξωτερικό τώρα, επί τροχάδην γιατί με την φλυαρία μου σας κούρασα. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν  είχε  κρυφό δεσμό κι απόκτησε μια κόρη την Ναταλί. Ο πολύς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ  Κλίντον λέρωσε μένα λεκέ το φόρεμα της νεαρής ασκούμενης του Λευκού οίκου , Μόνικα Λεβίνσκυ αφού στα πεταχτά κάπνισαν ένα πούρο.

Τελευταίο αφήνω τον γέρο πόρνο πρωθυπουργό της Ιταλίας τον καζανόβα  Σύλβιο Μπερλουσκόνι, που με τον παρά γ.και την κυρά του ας είναι και ανήλικη, όπως το Μαροκινό μανεκέν στα μπούγκα μπούγκα πάρτι του. Βέβαια ο δουνουτούης Ντομινίκ το παράκανε με την απόπειρα βιασμού. Τον έφαγε  η καλή  του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...