20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς”: Ένταση στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αποθέωση Μητσοτάκη από υποστηρικτές

Ημερομηνία:

Εκτός από τους υποστηρικτές του, τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη «υποδέχτηκαν» και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν έξω από το 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, σήκωσαν πανό και τον αποδοκίμασαν.

Στο πανό αναγραφόταν: “Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς”.

Δείτε το πανό:

Πάντως, παρά τη διαμαρτυρία, εν μέσω αποθέωσης από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου έφτασε να ψηφίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός».

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους», είπε ο κύριος Μητσοτάκης χαμογελαστός.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ