14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Σε αμόκ καταχρεωμένη φορολογούμενη στη Δ.Ο.Υ Χανίων – Πέταξε εκτυπωτή σε υπάλληλο και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Ένα γεγονός χαρακτηριστικό της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες αυτής της χώρας αλλά και των καταστάσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι στις εφορίες συνέβη σήμερα στη ΔΟΥ Χανίων.

Φορολογούμενη με χρέη στην εφορία, στην είδηση ότι θα της κατασχέσουν χρήματα έχασε τον έλεγο.

Έξαλλη ζήτησε εξηγήσεις, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εργαζομένων και αναπληρώτρια διευθύντρια Ι. Μπαχουντάκη κάποια στιγμή και σε κατάσταση αμόκ ξεκίνησε να σπάει μηχανήματα μηχανογράφησης που βρίσκονταν πάνω σε γραφεία. Ένα θραύσμα πλαστικού έκοψε στο μάτι έναν υπάλληλο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου στα επείγοντα οι γιατροί του έκαναν ράμματα.

Η γυναίκα συνελήφθη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ από πλευράς του συλλόγου εργαζομένων κατατίθεται μήνυση σε βάρος της για το περιστατικό, τις φθορές στον εξοπλισμό και τον τραυματισμό του υπαλλήλου.

Αμέσως μετά οι υπάλληλοι αποφάσισαν το κλείσιμο της ΔΟΥ Χανίων για το υπόλοιπο του ωραρίου και με απόφαση τους η ΔΟΥ δεν θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα που διατρέχουν οι υπάλληλοι δεδομένου, όπως ανέφερε και η κ. Μπαχουντάκη, αφού δεν γνωρίζουν πλέον τις προθέσεις όσων επισκέπτονται τα γραφεία.

To βέβαιο είναι ότι η εικόνα στις εφορίες της χώρας και των Χανίων είναι πάρα πολύ άσχημη με πολίτες να βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης και αρκετούς να καταρρέουν ψυχολογικά μπροστά στις δυσκολίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...