Σε αποχή από τη τηλεκπαίδευση καλεί το 15μελες του 2ου ΓΕΛ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε αποχή από τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευση καλεί το 15μελές του 2ου Γενικού Λύκειου Χανίων σημειώνοντας ότι “είναι ο μόνος τρόπος να δηλώσουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση του μέλλοντος μας”

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Σε περίοδο πανδημίας, εγκλεισμού, δυστοπίας με ελάχιστα τεχνολογικά μέσα η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο τίθεται απέναντι στους μαθητές. Τρέχει να αξιολογήσει τους μαθητές για το α’ τετράμηνο αντί να ενδιαφερθεί για την ποιότητα του μαθήματος που προσφέρει.

"Sponsored links"

Θέτει ζήτημα αξιοκρατίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την καθυστέρηση της αναγκαίας αναδιαμόρφωσης της ύλης: Πρόκειται για ίση μεταχείριση των μαθητών όταν άλλοι έχουν διδαχθεί ασκόπως επί μήνες κομμάτια ύλης που θα αφαιρεθούν κι άλλοι όχι; Και τελευταίο και καλύτερο: Εξισώνει τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων με αυτά τα αμφίβολης αξιοπιστίας που παραδίδουν τα κολέγια.

Άραγε πόσο ακόμα θα υποβαθμιστεί η προσπάθεια τόσων παιδιών που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Σ’αυτο το πλαίσιο σε συνδυασμό με την επικείμενη απεργία των καθηγητών, αύριο το 15μελες μαθητικό συμβούλιο του 2ου ΓΕΛ καλεί τους μαθητές του σχολείου και των υπολοίπων σε αποχή από την τηλεκπαιδευση. Δυστυχώς, πια είναι ο μόνος τρόπος να δηλώσουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση του μέλλοντος μας.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις