Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών από το Δήμο Χανίων – Μην καίτε τα σκουπίδια!

Κανένα σχόλιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες καθαρισμού των παραλίων από τις Διευθύνσεις Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων από τα φερτά υλικά και τα απορρίμματα, που συγκεντρώθηκαν, λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων. Ήδη οι απαραίτητες εργασίες (με μηχανήματα και χειρωνακτικά) έχουν ολοκληρωθεί στις παραλίες της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων, ενώ αυτές θα συνεχιστούν έως τον Απρίλιο και στις υπόλοιπες παραλίες του Δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων επικροτεί και στηρίζει τις εθελοντικές προσπάθειες καθαρισμού των παραλιών. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεται η καύση των απορριμμάτων, καθώς μεταξύ των υλικών, που καίγονται, περιλαμβάνονται πλαστικά, σακούλες και άλλα είδη, που η καύση τους είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις