Σε Επίτιμο Δημότη Χανίων θα ανακηρύξει τον Βασίλη Λέκκα ο Δήμος Χανίων -Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

Κανένα σχόλιο

Σε επίτιμο δημότη Χανίων θα ανακηρύξει ο Δήμος Χανίων τον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή, Βασίλη Λέκκα, τη Δευτέρα 10/12/2018, στις 21.30, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, έπειτα από την υπ΄ αριθμ. 816 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακήρυξη θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, κατά την έναρξη του μουσικού αφιερώματος για 2 Πιάνα & 3 Φωνές, που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και το Μουσικό Σύνολο Χανίων, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Στο μουσικό αφιέρωμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και την Τρίτη 11/12/2018, ερμηνεύουν οι: Βασίλης Λέκκας, Δέσποινα Δρακάκη, Τάσος Ψαλλιδάκης. Μουσική μεταγραφή για 2 πιάνα, Τάσος Καρακατσάνης. Σολίστ Δέσποινα Δρακάκη,  προλογίζει η Παρή Πιπεράκη.

"Sponsored links"

Επισημαίνεται ότι το σημαντικό ταξίδι του Βασίλη Λέκκα εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και την Υφήλιο, εκπροσωπώντας τους μεγάλους μας συνθέτες και ποιητές. Στα Χανιά η παρουσία του τιμώμενου ξεκίνησε από το 1983 σε συναυλία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με τους Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Συμπράττοντας επίσης με το Μουσικό Σύνολο Χανίων χρόνια πριν και με δεκάδες συναυλίες ο Βασίλης Λέκκας έχει μεταφέρει παντού την αγάπη του για τα Χανιά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις