20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σε Κίσαμο, Σέλινο και Σούδα χθες οι υποψήφιοι του Ποταμιού

Ημερομηνία:

Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΟΤΑΜΙ  Δάφνη Μανουσάκη, Μανώλης Νικολούδης, Ιωάννης Αποστολάκης, Γιάννης Φραγκάκης και Μανώλης Λεράκης ξεκίνησαν χθες την περιοδεία τους στο Ν.Χανίων με επίσκεψη στην επαρχία Κισσάμου. Βρέθηκαν το πρωί στον Δραπανιά όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους  και στην συνέχεια τους υποδεχτηκε στο Δημαρχείο Κισσάμου, ο δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης και ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παρτσαλάκης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος κ. Σταθάκης τους ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κισσάμου και ιδιαίτερα τα  οικονομικά, παιδείας, τεχνικών έργων και υποδομών.  Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ διαβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά για τη συμπαράστασή τους στην ανάδειξη των προβλημάτων και των θεμάτων του Δήμου Κισσάμου, αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον του Επικεφαλής του Κινήματος και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Χανιά , Σταύρου Θεοδωράκη. Υπενθύμισαν δε τη σχετική επερώτηση για τις ελλείψεις που αφορούν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Κώστας Μπαργιώτας .  Οι υποψήφιοι συνέχισαν την επίσκεψή τους στο Καστέλλι, περπατώντας στο εμπορικό κέντρο καθώς και στην παραλία της πόλης, συζητώντας με τους κατοίκους .

Το απόγευμα ένα κλιμάκιο υποψηφίων επισκέφθηκαν τα χωριά του Ανατολικού Σελίνου  Πρασσέ, Σέμπρωνα, Αγ. Ειρήνη,Καμπανό, Ροδοβάνι, Μάζα και Τεμένια. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν συγκινητική και η αισιοδοξία για ένα εξαιρετικό εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή, διάχυτη.

Στις 8 το βράδυ όλοι οι υποψήφιοι βρέθηκαν στη Σούδα, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους στην κεντρική πλατεία. Τους δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσες των παρευρισκομένων και να τονίσουν «πόσο σημαντικό είναι ένα ενισχυμένο ΠΟΤΑΜΙ την Κυριακή».

Στις 9.30 το βράδυ , οι υποψήφιοι βρέθηκαν στην Πλατεία Δικαστηρίων, στα Χανιά. Πολλοί Χανιώτες , ιδιαίτερα νέοι, που είχαν κατακλύσει τα εστιατόρια και τα καφέ της Πλατείας, μίλησαν με τους υποψήφιους και τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για το πολιτικό προσωπικό της χώρας και την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν στις εκλογές. Οι υποψήφιοι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τους επεσήμαναν, ότι «η αποχή ευνοεί τα δύο μεγάλα κόμματα και ότι εάν θέλουν κάτι ν’αλλάξει στην πατρίδα μας, θα πρέπει να ψηφίσουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Να στηρίξουν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των άξιων και να ενισχύσουν εκλογικά το ΠΟΤΑΜΙ »

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...