Σε καραντίνα για 14 ημέρες οι 69 μετανάστες στο Κολυμβητήριο Χανίων – Θα γίνουν σε όλους τεστ για κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή περίπου στις 9 το βράδυ κατέφθασαν στο κλειστό Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου οι 69 μετανάστες των οποίων το πλοίο προσάραξε στην Παλαιόχωρα μετά από μηχανική βλάβη που υπέστη στον προορισμό του προς την Ιραλία

Στο σημείο έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενώ εξαιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, η διαδικασία θα είναι πιο χρονοβόρα και θα παραμείνουν σε καραντίνα στον χώρο για 14 ημέρες, όπως προστάζουν τα πρωτόκολλα.

Να σημειώσουμε ότι σε όλους τους μετανάστες θα διεξαχθούν τεστ για τον κορωνοϊό από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

"Sponsored links"

Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε λιμενικούς και αστυνομιοκούς αλλά και σε υπαλλήλους του Δήμου και σε κάποιους εθελοντές που προσφέρουν την εργασία τους για τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής των μεταναστών.

Στο χώρο του Κλειστού Κολυμβητηρίου εξασφαλίστηκε η παροχή ρεύματος και νερού ενώ τοποθετήθηκαν και χημικές τουαλέτες ενώ η τροφοδοσία καλύφθηκε με έξοδα του Δήμου Χανίων.

Επίσης θα τοποθετηθούν και δύο ηλιακοί θερμοσίφωνες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις